Loop niet te lang door met uw klachten

Voor het maken van een afspraak bij een artrokinesioloog is het niet nodig om een verwijzing te krijgen van uw huisarts. U kunt mij dus direct benaderen voor een afspraak. Er wordt eerst een screening gedaan om te beoordelen of u bij mij op de goede plaats bent. Het kan voorkomen, dat ik u toch adviseer om naar uw huisarts te gaan om een ander behandeltraject te volgen.

Na de screening en de uitgebreide intake kunnen we direct beginnen aan uw herstel.

Tijden

Vanaf september 2021 ga ik starten met de deeltijdopleiding tot psychosomatische fysiotherapeut. Dit vindt plaats op woensdagen. Hierdoor heb ik geen ruimte meer om u te kunnen ontvangen op woensdagen. Ter vervanging van de woensdag is er eenmaal in de 14 dagen een mogelijkheid voor een afspraak op zaterdagochtend. Daarnaast blijft de donderdag ook beschikbaar voor het maken van een afspraak.

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? U kunt mij altijd bellen, Whatsappen, mailen of vul het contactformulier in en dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wilt u een gemaakte afspraak wijzigen of afzeggen neem dan contact met mij op via de telefoon of mail. Gelieve dit ruim voor de afspraak aan te geven en uiterlijk 24 uur van te voren.

Op andere dagen van de week ben ik aan het werk als fysiotherapeut in een eerstelijns fysiotherapiepraktijk. Daar gebruik ik behandelvormen zoals dry needling, medical taping, actieve oefentherapie etc. Heeft u hier vragen over neem dan contact op met mij op.

Praktijk Visscher

Zwolsestraat 65
8101 AB Raalte
06 101 44 555

BIG: 9991791 2804

Afspraak maken

  • Vul hier het e-mailadres in waar wij u op kunnen antwoorden. Dit mail adres wordt enkel gebruikt voor contact en niet aan derden verstrekt.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Informatie

Meer informatie kunt u vinden op de algemene website van artrokinesiologie.

Scroll naar top